luni, 10 octombrie 2016

Bowen in sarcina



In articolul acesta vei gasi informatii generale, definitii si posibile cauze ale problemei cu care te confrunti. 

Informatiile prezentate nu inlocuiesc un consult medical de specialitate.


Esti gravida? Vei deveni mamica?



Aceasta experienta este una din cele mai minunate experiente din viata ta. Bucura-te din plin de ea.


Este o perioada de tranzitie, de la femeie la mama, iar acest lucru este intocmai ceea ce marea majoritate a femeilor aleg sa faca. In timpul sarcinii vei experimenta senzatii noi, trairi noi, manifestari interesante, schimbari in corp si multa fericire si implinire.


Cum vine un beblus pe lume?


Ne pacalim singuri daca avem senzatia ca stim tot despre darul vietii sau despre cum se concepe si cum se dezvolta un copil in pantecele mamei, insa embriologia (stiinta care se ocupa cu studiul embrionului, a viitorului copil) ne spune ca dupa unirea ovulului cu spermatozoidul, in fiecare zi din timpul vietii intrauterine, pe baza informatiilor care se gasesc in ADN, se dezvolta fiecare celula, organ, functie, dar si caracteristicile intelectuale si psihologice ale copilului.


Ce se intampla cu corpul tau?


Schimbarile hormonale, senzatia de oboseala, greturile de pe parcursul zilei, dar in mod special greturi de dimineata si incapacitatea de a te concentra sunt efecte normale ale sarcinii. Corpul tau lucraza intens pentru a-l ajuta pe cel mic sa-si ia toate cele necesare dezvoltarii. Luarea in greutate si discomfortul cauzat de greutate in zona spatelui este destul de frecvent. Emotiile puternice si schimbarile bruste de stari de spirit sunt des intalnite. Tu si copilul tau, lucrati intens si treceti acum prin cele mai apropiate clipe impreuna.


Cum sa te simti minunat in sarcina?


In aceasta perioada, corpul tau este mai activ decat in mod obisnuit si va trebui sa te gandesti cum sa il ajuti din exterior. Iata cateva posibilitati de luat in considerare: 
 
  • Consuma mai multa apa, bebelusul, dar si corpul si piele ta au nevoie de hidratare
  •   Consuma vitamine specifice perioadei de sarcina – vitamine din plante, cat mai pure
  •   Mananca legume si fructe crude intregi
  •   Evita alimentele procesate sau cu multi conservanti
  •   Fa miscare, plimba-te, danseaza, practica yoga sau inot
  •   Mediteaza dimineata, seara, in timpul zilei, oricand
  •   Evita pe cat posibil situatiile de stres. Tu esti intermediarul prin care beblusul are legatura cu lumea din exterior. Tot ce simti tu, va simti si el. Elibereaza-te de stres si frici!
  •   Vorbeste-i, povesteste-i, citeste-i carti, povesti, comunica cu el tot timpul, asculta muzica impreuna cu el si aminteste-i mereu cat de mult il iubesti
  •  Evita pe cat posibil consumul de medicamente puternice (medicul sau farmacistul te va instiinta)

Ce pot eu sa fac?


In momentele acestea ar trebui sa te poti ocupa doar de tine si de bebelus, insa, e posibil ca uneori viata sa ne fie mai complicata de atat, iar pentru momentele acestea exista terapia Bowen. Te poate ajuta in primul trimestru cand greturile sunt mai pronuntate, sau daca exista discomfort in zona spatelui, pe plan emotional si fizic.



Bowen se poate aplica concomitent cu alte tratamente care vizeaza problema in cauza. 
 
Asadar, ne pastram speranta, cu dragoste si rabdare pentru ca exista terapia Bowen!



 
Pentru mai multe informatii contactati:

Terapeut Laura Muresan

0742 083 423

Cluj-Napoca

2 comentarii:

  1. Nu voi înceta niciodată să împărtășesc această mărturie pentru că acum sunt o femeie complet fericită, am suferit peste 8 ani de căsnicie când nu am putut rămâne însărcinată pentru soțul meu, apoi am început să fiu disperată din cauza presiunii mamei mele în- legea, si o prietena de-a mea m-a indrumat catre dr. Dawn acuna care a ajutat-o, i-am explicat totul Dr. Dawn acuna pe Whatsapp si mi-a promis ca ma va ajuta, mi-a dat niste instructiuni care am facut totul perfect, scrisoarea de 3 saptamani ea mi-a cerut sa merg la spital la test spre surprinderea mea, doctorul a spus ca sunt insarcinata in 1 saptamana, dar chiar acum am copilul meu frumos, ea a ajutat si pe 3 prietene ale mele, totul datorita doctorului Dawn acuna, contactati-o pe Whatsapp daca aveti orice dificultate va asigur un rezultat perfect,
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul tău.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să atragi un nou amant.
    *Dacă ai nevoie de putere spirituală.
    *Dacă vrei să reziste mult în pat.
    *Dacă doriți să măriți dimensiunea penisului.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan.și e.t.c.
    Contactați-o Whatsapp: (+2348032246310)
    E-mail ( dawnacuna314@gmail.com )

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am căsătorit cu dragul meu soț în ultimii 12 ani fără să rămân însărcinată, iar fibromul a fost problema. Am luat diferite medicamente prescrise, dar nu am putut să le vindec, dar soțul meu era atât de încrezător în mine și mă tot încuraja că într-o zi cineva mă va numi mamă. nu s-a odihnit căutând o soluție de la diferiți medici, tot ce au putut vedea a fost o intervenție chirurgicală și mi-a fost frică de asta, o prietenă din cabinetul meu mi-a prezentat doctorul DAWN ACUNA, ea a spus că Dawn acuna a ajutat-o ​​când avea tubul blocat și a ajutat-o ​​și ea. multe dintre prietenele ei să conceapă,
    I-am scris imediat pe Whatsapp, mi-a promis ca ma ajuta dupa ce i-am explicat totul, mi-a dat niste instructiuni care am facut totul perfect conform instructiunilor, la 3 saptamani dupa tot am fost la spital si doctorul mi-a confirmat sarcina in 1 saptamana dar chiar acum am copilul meu frumos.
    *Dacă vrei să tratezi infertilitatea.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata rapid.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei o căsătorie pașnică.
    Și mulți alții îl contactează pe Dr dawn acuna pe Whatsapp:+2348032246310
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere