marți, 18 octombrie 2016

Pantofi cu toc



In articolul acesta vei gasi informatii generale, definitii si posibile cauze ale problemei cu care te confrunti. 

Informatiile prezentate nu inlocuiesc un consult medical de specialitate.


Pentru ca urmeaza perioada sarbatorilor in care vom purta mult tocuri, de ce nu am purta tocuri fara suferinta? Fie ca ne place sa le purtam tot timpul sau numai la ocazii speciale, uneori felul in care sunt facuti pantofii cu toc ne creaza probleme.


Tocurile - scurt istoric

 

Papucii cu toc exista inca din Egiptul Antic si erau folositi atat de femei cat si de barbati. Sandalele aratau clasa sociala a fiecarei persoane in parte. Sclavii nu purtau pantofi deloc, ori purtau sandale facute din frunze de palmier. Oamenii obisnuiti purtau sandale din papirus impletit. Clasa aristocratica purta sandalele cu botul ascutit (botul ascuțit, ca si tocul, este un simbol falic).



Simbol falic

 

Tocul de la pantofi reprezinta si un simbol falic. In primul rand, existenta tocului exprima atractia femeilor fata de sexul opus, un mesaj subliminal adresat reprezentantilor acestora, o chemare, o exprimare codificata a dorintelor. In al doilea rand, acesta reprezinta un substitut pentru organul genital masculin, substituirea unei lipse sau pierderi de care femeile se simt private. Simbolul falic are si legatura cu mitul Complexului lui Oedip. Complexul apare, spune Freud, in jurul varstei de 3 ani si se intinde pana la varsta de 5-6 ani, dar se reactiveaza odata cu intrarea in pubertate.



De ce poartă femeile tocuri?


  • Intaresc muschii din zona pelvisului, dar si cei vaginali, fapt care duce la o imbunatatire considerabila a vietii sexuale.
  • Pentru a arata sau a crea senzatia ca fac parte dintr-o clasa superioara. In felul acesta barbatii vor trebui sa le trateze ca atare.
  • Pentru a iesi in evidenta intre alte femei.
  • Pentru a fi egale cu barbatii, adica a compensa o lipsă.
  • Pentru a da senzatia ca sunt mai inalte si pentru a fi mai atractive.


De ce nu poartă femeile pantofi cu toc?

 

  • Nu vor sa fie considerate femei usoare.
  • Nu vor sa reactiveze Complexul lui Oedip.
  • Din cauza sanatatii
  • Nu vor sa atraga atentia barbatilor, sau unui anumit tip de barbati.
  • Se simt suficient de atractive si fara.



Ce pot sa fac eu?



De cele mai multe ori, un pantof incomod poate sa ne duca la dureri de picioare, de gambe sau coapse, crampe musculare, dureri plantare (laba piciorului) sau dureri de pelvis, sold sau spate. Genul acesta de tensiuni ne descurajeaza sa purtam mai des tocuri chiar daca ne place in mod special sa o facem. Prin terapia Bowen putem relaxa muschii si fasciile pentru ca tu sa poti sa incalti din nou perechea preferata de tocuri.  Daca ai avut o noapte lunga vino sa te relaxezi si sa te regenerezi, pentru ca apoi sa o poti lua de la capat.


Bowen se poate aplica concomitent cu alte tratamente care vizeaza problema in cauza.

Asadar, ne pastram speranta, cu dragoste si rabdare pentru ca exista terapia Bowen!


Pentru mai multe informatii contactati:

Terapeut Laura Muresan

0742 083 423

Cluj-Napoca


2 comentarii:

  1. Nu voi înceta niciodată să împărtășesc această mărturie pentru că acum sunt o femeie complet fericită, am suferit peste 8 ani de căsnicie când nu am putut rămâne însărcinată pentru soțul meu, apoi am început să fiu disperată din cauza presiunii mamei mele în- legea, si o prietena de-a mea m-a indrumat catre dr. Dawn acuna care a ajutat-o, i-am explicat totul Dr. Dawn acuna pe Whatsapp si mi-a promis ca ma va ajuta, mi-a dat niste instructiuni care am facut totul perfect, scrisoarea de 3 saptamani ea mi-a cerut sa merg la spital la test spre surprinderea mea, doctorul a spus ca sunt insarcinata in 1 saptamana, dar chiar acum am copilul meu frumos, ea a ajutat si pe 3 prietene ale mele, totul datorita doctorului Dawn acuna, contactati-o pe Whatsapp daca aveti orice dificultate va asigur un rezultat perfect,
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul tău.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să atragi un nou amant.
    *Dacă ai nevoie de putere spirituală.
    *Dacă vrei să reziste mult în pat.
    *Dacă doriți să măriți dimensiunea penisului.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan.și e.t.c.
    Contactați-o Whatsapp: (+2348032246310)
    E-mail ( dawnacuna314@gmail.com )

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am căsătorit cu dragul meu soț în ultimii 12 ani fără să rămân însărcinată, iar fibromul a fost problema. Am luat diferite medicamente prescrise, dar nu am putut să le vindec, dar soțul meu era atât de încrezător în mine și mă tot încuraja că într-o zi cineva mă va numi mamă. nu s-a odihnit căutând o soluție de la diferiți medici, tot ce au putut vedea a fost o intervenție chirurgicală și mi-a fost frică de asta, o prietenă din cabinetul meu mi-a prezentat doctorul DAWN ACUNA, ea a spus că Dawn acuna a ajutat-o ​​când avea tubul blocat și a ajutat-o ​​și ea. multe dintre prietenele ei să conceapă,
    I-am scris imediat pe Whatsapp, mi-a promis ca ma ajuta dupa ce i-am explicat totul, mi-a dat niste instructiuni care am facut totul perfect conform instructiunilor, la 3 saptamani dupa tot am fost la spital si doctorul mi-a confirmat sarcina in 1 saptamana dar chiar acum am copilul meu frumos.
    *Dacă vrei să tratezi infertilitatea.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata rapid.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei o căsătorie pașnică.
    Și mulți alții îl contactează pe Dr dawn acuna pe Whatsapp:+2348032246310
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere