duminică, 17 aprilie 2016

Infertilitate – cum sa am un copil? BowenIn articolul acesta vei gasi informatii generale, definitii, factori si posibile cauze ale problemei cu care te confrunti. 

Iti doresti sa fii mamica?! Iti doresti sa ramai gravida?! Sentimentul cel mai profund de implinire si iubire se materializeaza printr-un bebelus, frumusete de care unii se pot bucura deja, iar altii sunt in cautarea de solutii.

Ce este infertilitatea? 


Infertilitatea este definita ca incapacitatea unui cuplu de a concepe un copil dupa 12 luni de raporturi sexuale regulate si neprotejate. Sarcina este o perioada foarte importanta in viata unui cuplu, de aceea multe cupluri acorda o mare atentie in planificarea unui copil. 

Trebuie sa iti spun ca cel mai in masura sa determine cauzele si tratamentul infertilitatii, care difera de la cuplu la cuplu, este medicul obstetrico-ginecolog.

Cauze posibile


Cuzele care pot determina infertilitatea unui cuplu pot varia, de la dezechilibre biologice, la dezechilibre emotionale: 
 1. Factorul biologic: in urma testelor medicale de specialitate se va putea determina daca dezechilibrul biologic se afla de partea feminina sau de cea masculina a cuplului. Partenerii se vor testa impreuna pentru a elimina necunoscutele. 
 2. Factorul emotional: stilul de viata agitat si incarcat, acumularea de stress dar si incercarea de a deveni parinti fara vreun rezultat pot fi extenuante din punct de vedere psihologic si emotional. Stresul si presiunea pot fi factori in plus al infertilitatii cuplului.
 

Cum se desfasoara terapia?


Exista variante de a rezolva problema prin medicina uzuala, insa, exista si posibilitatea reglarii sistemului prin alte metode mai blande asupra organismului, de pilda, prin terapia Bowen, o metoda alternativa. O mare parte din pacientii care se prezinta cu acceasta problema gasesc raspuns in terapia noastra si minunea se produce. 

Partenerii vor veni la sedinte impreuna, sustinerea morala a unuia fata de celalalt este foarte importanta. Se vor face cateva sedinte de echilibrare a organismului per ansamblu, apoi se va lucra in zona de interes si totodata se va lucra pe partea emotionala. Fiind o terapie bazata pe relaxarea corpului, pacientul se va odihni profund in timpul sedintei, astfel acordand corpului timpul necesar regenerarii si acumularii de forte proaspete.

Incurajam cuplurile sa manifeste afectiune unul fata de celalalt, se se sustina emotional si sa se implice cu toata dragostea lor de parinti.

Bowen se poate aplica concomitent cu alte tratamente care vizeaza problema in cauza.

Asadar, ne pastram speranta, cu dragoste si rabdare pentru ca exista terapia Bowen!


Pentru mai multe informatii contactati:

Terapeut Laura Muresan

0742 083 423

Cluj-Napoca

4 comentarii:

 1. Cu ajutorul unui om numit Dr.Agbazara am reușit să rămân însărcinată prin rădăcină și ierburi. Sunt de 47 de ani, mi-a fost greu să rămân însărcinată, deși soțul meu mă iubește, dar chiar mi-a fost rău că nu am propriul copil, dar după mulți ani am întâlnit-o pe Dr.Agbazara, a cărei adresă de e-mail este ( agbazara@gmail.com) mi-a dat rădăcini și ierburi și am fost însărcinată o săptămână după ce i-am ajutat. Sunt acum 7 luni însărcinată și, de asemenea, îmi place să sfătuiesc pe toți cei care caută ajutor pentru a rămâne însărcinați să contacteze chiar pe acest om prin adresa sa de e-mail: ( agbazara@gmail.com )

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua ! Imi puteti da mai multe detalii ? Ii scriu doamnei dr ? Nr meu de telefon 0726072651 .de 3 ani in cer sa fac un copil si nu reusesc deși .. avem de toate.. Multumesc

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu voi înceta niciodată să împărtășesc această mărturie pentru că acum sunt o femeie complet fericită, am suferit peste 8 ani de căsnicie când nu am putut rămâne însărcinată pentru soțul meu, apoi am început să fiu disperată din cauza presiunii mamei mele în- legea, si o prietena de-a mea m-a indrumat catre dr. Dawn acuna care a ajutat-o, i-am explicat totul Dr. Dawn acuna pe Whatsapp si mi-a promis ca ma va ajuta, mi-a dat niste instructiuni care am facut totul perfect, scrisoarea de 3 saptamani ea mi-a cerut sa merg la spital la test spre surprinderea mea, doctorul a spus ca sunt insarcinata in 1 saptamana, dar chiar acum am copilul meu frumos, ea a ajutat si pe 3 prietene ale mele, totul datorita doctorului Dawn acuna, contactati-o pe Whatsapp daca aveti orice dificultate va asigur un rezultat perfect,
  *Daca vrei sa ramai insarcinata.
  *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul tău.
  *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
  *Dacă vrei să atragi un nou amant.
  *Dacă ai nevoie de putere spirituală.
  *Dacă vrei să reziste mult în pat.
  *Dacă doriți să măriți dimensiunea penisului.
  *Dacă doriți să opriți avortul spontan.și e.t.c.
  Contactați-o Whatsapp: (+2348032246310)
  E-mail ( dawnacuna314@gmail.com )

  RăspundețiȘtergere
 4. M-am căsătorit cu dragul meu soț în ultimii 12 ani fără să rămân însărcinată, iar fibromul a fost problema. Am luat diferite medicamente prescrise, dar nu am putut să le vindec, dar soțul meu era atât de încrezător în mine și mă tot încuraja că într-o zi cineva mă va numi mamă. nu s-a odihnit căutând o soluție de la diferiți medici, tot ce au putut vedea a fost o intervenție chirurgicală și mi-a fost frică de asta, o prietenă din cabinetul meu mi-a prezentat doctorul DAWN ACUNA, ea a spus că Dawn acuna a ajutat-o ​​când avea tubul blocat și a ajutat-o ​​și ea. multe dintre prietenele ei să conceapă,
  I-am scris imediat pe Whatsapp, mi-a promis ca ma ajuta dupa ce i-am explicat totul, mi-a dat niste instructiuni care am facut totul perfect conform instructiunilor, la 3 saptamani dupa tot am fost la spital si doctorul mi-a confirmat sarcina in 1 saptamana dar chiar acum am copilul meu frumos.
  *Dacă vrei să tratezi infertilitatea.
  *Daca vrei sa ramai insarcinata rapid.
  *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
  *Dacă vrei o căsătorie pașnică.
  Și mulți alții îl contactează pe Dr dawn acuna pe Whatsapp:+2348032246310
  E-mail: dawnacuna314@gmail.com

  RăspundețiȘtergere